Fanendo Adi til F.C. København

FCK har sikret sig den 22-årige nigerianer Fanendo Adi på en 4-årig aftale. Angriberen kommer til fra den slovakiske klub AS Trencin og vil blive præsenteret før kick-off i forbindelse med kampen i morgen mod AGF.
-Fanendo Adi er en spiller der kan bidrage til holdet med sine spillemæssige kvaliteter, fysiske styrke og tyngde i feltet, men Adi er stadig ung og har også et potentiale, der skal forløses over tid, og på den måde supplerer Adi vores øvrige forwards i truppen. Vi glæder os over, at Adi, trods konkurrence fra klubber i større ligaer, har valgt at lægge sin fremtid i F.C. København, og ser frem til samarbejdet - siger sportsdirektør Carsten V. Jensen
Fanendo Adi tildeles trøjenummer 12 i F.C. København og glæder sig til at prøve kræfter med den danske Superliga hos de tifoldige mestre.
-Jeg ser meget frem til at repræsentere F.C. København og prøve kræfter med en stor klub i en liga og et land, jeg kun har hørt gode ting om. Det var ikke et svært valg, for jeg føler, at FCK er det rigtige skridt for mig nu. Selv om jeg stadig er ung og kan blive bedre, så har jeg allerede prøvet meget i min karriere, og jeg ved, at jeg her i København vil blive tvunget til at yde mit bedste og arbejde hårdt hver eneste dag for at få chancen for at bidrage til holdet i Skandinaviens største klub. Den slags udvikler spillere, siger Fanendo Adi.
Fanendo Adi måler 193 cm og er fra Nigeria, som han har repræsenteret på U/23 niveau. Han kom til europæisk fodbold som 17-årig og har været i slovakiske AS Trencin i to omgange, hvor det i alt blev til 28 mål i 61 kampe, afbrudt af et år i Ukraine, hvor angriberen bl.a. repræsenterede Dynamo Kiev.


Vær den første til at se eksklusive spillerinterviews, highlights, konceptvideoer, nyheder og optakt til kampe. Abonnér på FCK TV:
http://goo.gl/LrJLG

Følg os på facebook
http://www.facebook.com/FCKobenhavn

Følg os på twitter
http://twitter.com/fckobenhavn

FCK MegaStore
http://goo.gl/PrB17

Køb billetter
http://burl.dk/qezks4

Seneste nyheder fra FCK.dk
http://fck.dk/nyhedsarkiv