Fair play: 7 kort i 10 kampe

Afsked med Hjalte

Til nytår har F.C. Københavns nummer 4, Hjalte Nørregaard, kontraktudløb hos de danske mestre. Dermed forlader klubbens anfører Byens Hold, og Hjalte vil blive behørigt fejret før tirsdagens opgør i PARKEN mod Panathinaikos FC.

 

- Sammen med William Kvist, er Hjalte en af de store kontinuitetsbærere i F.C. København. Han kender klubben fra top til tå gennem de to perioder han har været her. Han har betydet vældig meget både på og uden for banen, og har samtidig haft en gennemført professionel indstilling til tingene. Han får måske ikke den bedste afslutning på sin tid hos os, men jeg er sikker på, at alle vil huske ham som en stor spiller og person samt en prototype på en rigtig FCK’er, siger cheftræner Ståle Solbakken.

 

- Hjalte Nørregaard vil for altid stå i F.C. Københavns historiebøger med sin scoring på Brøndby Stadion tilbage i 2003, hvor klubben så godt som sikrede sig det danske mesterskab. På hele klubbens vegne vil jeg gerne takke Hjalte for hans store og altid dedikerede indsats i klubben. Hjalte har været her siden ungdomsårene og kun afbrudt af en afstikker til hollandske Heerenveen, er det uomtvisteligt, at Hjalte har haft en kæmpe andel i den fremgang F.C. København har haft i de sidste ti år, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen og fortsætter:

 

- Hjalte vil for altid have en særlig plads i vores hjerter, og han ønskes al mulig held og lykke med sine nye udfordringer.

 

 

Hjalte løfter DM-pokalen i sommers. Tirsdag siger vi farvel til ham...