André Bergdølmo til F.C. København

F.C. København har indgået en 2-årig aftale med den erfarne norske forsvarsspiller André Bergdølmo.


33-årige Bergdølmo kommer til F.C. København på en fri transfer, og hans karriere strækker sig over topklubber som Rosenborg, Ajax Amsterdam og Borussia Dortmund. Han har stor international erfaring fra både Champions League og UEFA Cuppen. Bergdølmo har ydermere spillet 58 landskampe for Norge.

André Bergdølmo er en alsidig forsvarsspiller, der kan dække samtlige pladser i defensiven. På det norske landshold har André både spillet højre og venstre back, mens han i Ajax Amsterdam også blev benyttet i midterforsvaret.

- Jeg har fået et meget positivt indtryk af klubben, og da F.C. København henvendte sig var jeg ikke i tvivl. Klubben spiller med om mesterskabet hvert år, og har en målsætning om at nå langt i UEFA Cuppen i år. De ambitioner vil jeg gerne være med til at indfri, siger André Bergdølmo.

Sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm siger:

- Med André har vi fået en spiller med stor international erfaring. Han har spillet Champions League i både Rosenborg og Ajax, og har masser af landskampe på sit CV. Han er pasningsstærk, og kan spille alle positioner i forsvaret. Det giver Hans Backe flere strenge at spille på.

F.C. Københavns cheftræner, Hans Backe, glæder sig ligeledes over Bergdølmos ankomst til klubben:

- André er en komplet spiller. Jeg har kendt ham i lang tid, og vil betegne ham som en solid forsvarsspiller. Han er en rolig type med en god boldomgang - men først og fremmest er han en god leder. Han kan bidrage til både vores defensive og offensive spil, siger Backe.


André Bergdølmo får trøjenummer 15?



André på sin nye hjemmebane?