Sibusiso Zuma skifter til Arminia Bielefeld

F.C. København og DSC Arminia Bielefeld har indgået en aftale om transfer af Sibusiso Zuma med virkning fra 1.7.2005.

I går aftes blev Arminia Bielefeld enige med Sibusiso Zuma om hans personlige vilkår ved transfer til den tyske Bundesligaklub.

"Vi smiler med det ene øje og græder med det andet " siger sportsdirektør Niels-Chr. Holmstrøm.

"Gennem snart 5 ½ år har Sibu været en fremtrædende spiller for klubben, og han har givet os oplevelser på fodboldbanen, som vi aldrig vil glemme. Sibusiso er en de største spillere i F.C. Københavns korte historie, og det er selvfølgelig et tab for os, at han forlader os. På den anden side under vi Sibu at få sin drøm om at spille i en af de store europæiske ligaer opfyldt."

"F.C. København er meget tilfredse med den økonomiske kompensation, vi har fået. Ingen af klubberne ønsker dog at oplyse nærmere økonomiske detaljer i aftalen. Sibu vil altid have en speciel plads i hjertet, hos alle der følger vor klub. Vi ønsker ham al held og lykke i hans videre karriere".

Sibusiso Zuma kom til F.C. København fra den sydafrikanske klub Orlando Pirates i februar 2000. Han blev hurtigt en publikumsfavorit hos de københavnske tilskuere grundet hans hurtighed, teknik og spektakulære mål, og i 2001 blev han udnævnt som årets spiller. Samme år scorede han årets mål (saksesparket mod Brøndby) og var topscorer for klubben med 10 mål. Zuma har p.t. spillet 184 kampe for F.C. København og scoret 52 mål.

Klubben vil i samarbejde med F.C. København Fan Club arrangere passende og festlig afsked for Sibusiso i PARKEN i forbindelse med hans sidste kamp for løverne den 19. juni, når holdet møder Herfølge.