Blue and White Banner Day

20. marts holder vi igen Blue & White Banner Day

Efter et par års coronapause glæder vi os til igen at se repræsentanter fra alle vores 50 samarbejdsklubber til Blue & White Banner Day i Parken søndag den 20. marts.

Den dag møder vi FC Nordsjælland i sidste runde af grundspillet, og kampen begynder på det familievenlige tidspunkt 14.30.

50 klubber er inviteret
Sidst vi kunne holde Blue & White Banner Day var tilbage i marts 2019, for i marts 2020 blev det planlagte arrangement – ligesom fodboldkampe og mange andre aktiviteter – aflyst, da pandemien for alvor ramte Danmark.

Selv om corona i perioder også påvirkede de daglige aktiviteter i vores klubsamarbejde, så har vi stadig kunnet tiltrække nye klubber til samarbejdet, som nu tæller 50 klubber i og uden for København.

De får nu for første gang muligheden for at præsentere deres klubbers banner til den store flagparade. Det har andre klubber har prøvet mange gange, for den første Blue & White Banner Day holdt vi tilbage i november 2014.

Gå sammen i  Parken
Blue & White Banner Day er ikke kun en festlig flagparade, men også en anledning for alle samarbejdsklubbernes medlemmer til at gå sammen til fodbold i Parken.

Vi har foreløbig fået ca. 2.300 tilmeldinger fra klubberne, og hvis du er medlem i en af vores samarbejdsklubber, kan du stadig nå det – vi beder dig i givet fald kontakte din klub i forhold til tilmelding.

>> Her kan du se alle klubberne
 

Den første Blue & White Banner Day i november 2014.

 

Blue and White Banner Day
Blue & White Banner Day i november 2015

 

Blue and White Banner Day
Blue & White Banner Day i december 2016