Andreas Cornelius

2-0-sejr i Odense

På mål af Magnus Mattsson i 1. halvleg og Andreas Cornelius i 2. halvleg vandt F.C. København en velfortjent 2-0-sejr over OB.

Efter en god københavnsk indledning havde OB et spilovertag indtil midt i 1. halvleg, hvor vi tog teten. Birger Meling fandt Mohamed Elyounoussi i et af hans karakteristiske dybdeløb, og han spillede Magnus Mattsson helt fri til scoring.

Siden kontrollerede vi spillet fint, og inden pausen var Orri Óskarsson tæt på at fordoble føringen tæt under mål.

Efter pausen blev det mere jævnbyrdigt, men efter en times spil var det ikke meget der skilte Elyounoussi fra at øge til 2-0, men han var offside.

Det var Andreas Cornelius til gengæld ikke i 65. minut, da han netop var kommet på banen og øgede til 2-0, da Elias Achouri spillede ham helt fri efter et flot kontraløb.

OB forsøgte til det sidste at få et comeback, men der blev aldrig spænding om resultatet, og blandt de 14.644 tilskuere i Odensem, var det vores fans efter Jakob Kehlets slutfløjt.