19.683 tilskuere

Onsdag aften spiller F.C. København på Brøndby Stadion mod Brøndby IF. Går der 19.683 eller flere tilskuere igennem møllerne i forbindelse med aftenens kamp, vil F.C. København være blevet set af minimum 1 million i indeværende sæson – en imponerende statistik!

 

Med tanke på tidligere opgør på Brøndby Stadion, er der stor sandsynlighed for at millionen passeres i aften. Derfor vil F.C. København hylde en af de FCK-fans, der er til stede i aften på Brøndby Stadion.

 

Hvis tilskuertallet er 19.683 eller derover i aftenens kamp, kan du deltage i lodtrækningen om at blive kåret som tilskuer nummer 1 million, der vil modtaget diverse præmier. De eneste krav er, at du skal have været til stede til aftenens kamp på Brøndby Stadion og kunne fremvise en billet. Er disse to forudsætninger opfyldt, send da en mail til fanzone@fck.dk med emnet ”1 million” og påfør dit navn, adresse og telefonnummer i mailen. Du vil herefter deltage i lodtrækningen. Husk at gem billetten fra kampen, da denne er dit bevis på at du har været til stede på stadion!

 

Vi skal senest have din mail senest torsdag den 10. maj klokken 17.00.