Mestrene sover længe torsdag

Ståle Solbakken har givet sine gulddrenge lov til at sove længe torsdag morgen, så træningen på KB's anlæg er flyttet til kl. 13.

Det blev halvsent, inden bussen kom afsted fra Brøndby. Først skulle der jubles, danses, synges og skåles nede foran de mange entusiastiske fans, der havde taget turen til Brøndby, og spillerne var næsten ikke til at drive tilbage til de hungrende journalister. To-tre gange trak de sig langsomt tilbage mod omklædningsrummet, men vendte hver gang om og stormede ned mod fansene og smed sig jublende i græsset.

 

Vi er mestrene, mestrene, mestrene...

Herefter ventede en række interviews med TV, radio og aviser, inden spillere og trænere kunne tage plads i spillerbussen og under politieskorte forlade Brøndby for at køre tilbage til 10'eren på Jens Jessens Vej. Her kunne de skifte træningstøjet ud med et pænere antræk, inden turen gik ud i København for at få en bid brød og måske også en enkelt lille øl. 

Men der er kamp igen på søndag og pokalfinale om en uge, så der er ordinær træning på træningsanlægget torsdag - men altså først kl. 13...