Jacob Neestrup

Neestrup: Spillerne viser enorm mental styrke

“Det var en kamp, der var 50% fantastisk og 50% forfærdeligt!” sagde Jacob Neestrup efter den vilde comeback-sejr i Parken, hvor vi gik fra 2-0 til 2-3 og alligevel endte med at vinde 4-3.

“Det har været en vild uge, hvor vi virkelig har haft ryggen mod muren. Vi var presset allerede i Brøndby, hvor vi skulle vinde, og det formåede vi. Så havde vi en hård pokalfinale, som vi også vandt, og i dag møder vi et meget stærkt AGF-hold, som er ubehageligt at spille mod.”

“Da vi førte 2-0, var Jordan tæt på at øge til 3-0, men så svarede de igen og var virkeligt stærke fra omkring midt i 1. halvleg og til midt i 2. halvleg, hvor de gik fra 0-2 til 3-2. Og efter vi kom bagud, havde de også chancer til at lukke kampen.”

“Der sad jeg med en fornemmelse af, at det ville blive svært at komme tilbage, og der måtte spillerne virkelig grave dybt for at komme igen. Men vi er blevet dømt ude mange gange - både i kampe og i sæsonen som helhed - men den arbejdsindsats de viser, og den mentalitet viser, den bærer os igennem i dag. Det viser bare, at der altid er en vej ud.”

“Taktisk ændrede vi fra 3-5-2 til 4-3-3 lige efter pausen, men vi havde stadig svært ved at komme til chancer, så vi gik over til 4-4-2, da Mo også kom ind. Men jeg står ikke her og tager æren for noget, for den skal spillerne have. De viste virkeligt mentalt styrke i en svær kamp mod en vanskelig modstander.”

“Måske var det også en fordel, at AGF også skulle vinde kampen, så det blev en mere åben kamp, end vores tre foregående kampe mod dem.”

“Men da Diks scorede til 4-3 til sidst, da holdt vi lige vejret ude på bænken, for vi kan ikke se, om der er offside, så vi krydsede fingre for, at dommeren ikke lige pludselig skulle ud til skærmen, og vi endte med en lang næse.”

“Folk må virkelig have fået noget for pengene, og jeg glæder mig allerede til fire kampe mere mod AGF næste sæson. Men foreløbig skal vi gøre arbejdet færdigt, for jeg kalkulerer med, at vi skal vinde de to sidste kampe for at sikre titlen. Vores største styrke i sæsonen har været, at vi altid har respekt for vores modstandere, og det har vi også, inden udekampen i Viborg og hjemmekampen mod Randers,” sluttede Jacob Neestrup.