Jess Thorup

Thorup: Vigtig europæisk opgave venter

3F Superliga-efteråret blev søndag aften rundet af med en 3-1 sejr over AaB i Aalborg, men der venter stadig én opgave mere, før efterårssæsonen er slut: Den sidste kamp i Conference League gruppespillet den 9. december, kl. 21.00 i Parken, hvor Slovan Bratislava er modstanderen:

Vigtig kamp af flere årsager
”Selvom vi har vundet gruppen, så er det på ingen måde en ligegyldig kamp for os," siger Jess Thorup.

"Vi vil runde efteråret stærkt af, så vi får et godt afsæt hen mod et forår, som vi selv har meget store forventninger til. Det er også særdeles vigtigt, både for F.C. København og dansk fodbold, at vi samler så mange point som overhovedet muligt til vores europæiske ranking."

"Vi har haft et rigtigt stærkt europæisk forløb den her sæson, hvor vi har vundet ni kampe, spillet en uafgjort og kun tabt en enkelt kamp. Det skal vi også sætte et godt punktum for. Derfor er det en vigtig kamp, som vi går helhjertet efter at vinde."

Fantastisk opbakning ude og hjemme
”Samtidig spiller vi i Parken, og det giver os mulighed for at give lidt tilbage for den fantastiske opbakning, vi har fået både hjemme og ude denne sæson. Vi har haft nogle forrygende rammer om vores hjemmekampe, men også på udebane har det været vildt flot. Senest i Aalborg, men vi har haft mange fyldte udebaneafsnit, uanset om vi har spillet i Gibraltar eller Haderslev. Det skylder vi at give en stærk indsats mod Slovan Bratislava for også,” slutter Jess Thorup.

Du kan sikre dig plads til årets sidste europæiske aften i Parken lige her.