Jess Thorup

Thorup: Meget stolt over præstationen i aften

Det var en stolt FCK-træner, der så tilbage på 2-0-sejren over Slovan Bratislava.

”Vi har talt meget om vores udfordringer i det her efterår, så det gør mig meget stolt på klubbens og de unges vegne, at vi kan stille med seks spillere på 18 år – det yngste nogensinde i FCK’s historie – og stadig dominere kampen på den måde vi gjorde," sagde Jess Thorup.

”2-0-sejren kunne jo være blevet meget større, selv om på forhånd var sikre på førstepladsen, mens Slovan havde alt at kæmpe for. Det sætter også præstationen i relief, og de har vel kun en enkelt chance i kampen, hvor Grabara redder stærkt og holder os inde i kampen der.”

”De unge går uimponerede til værks og viser virkelig, hvad de har at bidrage med i aften. Det giver mig endnu større tro på fremtiden, og det er en fantastisk måde at afslutte den her europæiske halvsæson på."

"Vi står med ti sejre, en uafgjort og en uafgjort, og nu kan vi glæde os til at give fansene endnu en europæisk aften i København til marts. Det bliver sikkert mod en stærkere modstander, når man ser på de hold, der også er videre, men vi vil selvfølgelig gå efter at komme så langt som muligt.”

”Nu skal vi først lige evaluere efteråret og holde lidt juleferie, men jeg glæder mig allerede til, at vi skal i gang igen. Det bliver en vigtig opstart, hvor vi forhåbentlig får alle de skadede spillere tilbage undtagen Zeca."

"Selv om de unge har præsteret virkelig flot, og de mere erfarne også tog et stort ansvar i aften, så forventer vi stadig, at der også kommer noget nyt ind i transfervinduet, så vi står endnu stærkere.”

”Vi skal i hvert fald gøre alt for at stå skarpest muligt, når vi tager hul på vintertræningen og forårspremieren i Superligaen i februar, og så er der et par uger endnu til vi skal spille europæisk igen,” sluttede Jess Thorup.