Rasmus Falk

Falk: Vi skal have et solidt udgangspunkt

“Vi skal spille europæisk hver sæson, og vi ved, hvad det betyder for alle i og omkring klubben, at vi kommer med i et gruppespil. Derfor er al fokus på at komme videre og det starter med en god præstation torsdag,” siger Rasmus Falk.

Skal have et solidt udgangspunkt
Torsdag kl. 19.00 indleder vi jagten på en plads i gruppespillet i UEFA Conference League, når vi møder FC Torpedo Belaz Zhodino, der sidste sæson blev nummer tre i Belarus.

“Det er et hold, vi bliver klogere på de kommende dage. Vi skal se en del video og få en masse information om dem, så vi er forberedt på, hvad der venter os," fortæller Falk.

"Der er ingen tvivl om, at vi er favoritter og vi vil meget gerne give os selv et solidt udgangspunkt med fra Parken. Det gør vi gennem en koncentreret og professionel indsats fra start til slut.”

Vi skal kunne klare flere turneringer
Rasmus Falk var involveret i begge vores mål mod AaB, men er ikke tilfreds med sæsonpremieren.

“Det blev ikke den start, vi gik efter," fastslår han.

"Der var i perioder rigtigt godt spil, og de perioder skal vi gøre længere og længere. Vi bliver helt sikkert også stærkere, når alle os, der har haft en lidt ujævn opstart, kommer op på 100 procent."

"Jeg er bestemt fortrøstningsfuld, og vi har en bred trup, så vi skal allerede nu kunne klare os i flere turneringer."

Vi elsker de europæiske aftener
“Vi ser os selv som en klub med internationale ambitioner, og vi elsker alle de europæiske aftener i Parken. Vejen mod dem starter nu, så vi skal være klar torsdag aften og jeg håber på, at opbakningen i Parken kan hjælpe os på vej,” slutter Rasmus Falk.

Du kan sikre dig plads til kampen her.