Ståle Solbakken

Ståle før repremieren: Vi skal kunne tackle kampens omstændigheder

Langt om længe er der atter tre point på spil, når vi mandag møder Lyngby i 3F Superligaen. Og Ståle Solbakken serverer denne status forud for opgøret:

”Vi føler, at vi er klar og vi ser frem til at komme i gang igen. Vi har haft nogle gode træningspas og det ser fornuftigt ud. Først og fremmest glæder spillerne sig til at spille om point igen,” siger Ståle efter den sidste træning i solen på Nummer 10.

Rent spillemæssigt var der fremgang at spore i træningskampene forud for Superliga-genstarten, selvom det ifølge manageren er svært at forudsige helt præcist, hvor holdet står efter den pludselige pause siden midten af marts.

”Der er en del ubekendte, men det er der for alle hold. Spillemæssigt så det meget bedre ud mod SønderjyskE end mod OB, så vi har taget nogle skridt i den rigtige retning. Men det handler om at kunne tackle alt det udenom det rent sportslige på banen. Kampene bliver jo afviklet under nogle andre omstændigheder, end det spillerne er vant til. Og det er især en udfordring rent mentalt, men det har vi arbejdet med i forberedelserne, så det ser vi forhåbentligt resultatet af. Vi spillede også uden tilskuere mod Horsens i den sidste kamp inden pausen, og så dårligt kan det umuligt blive en gang til,” forklarer han optimistisk.

Kampen i Lyngby bliver udover den langtidsskadede duo Boilesen og N’Doye også uden Fischer og Wind, som ellers var tiltænkt en rolle mod oprykkerne.

”Det var jo planen, at både Viktor og Jonas skulle være en del af kampen i morgen, men omvendt har vi været vant til at måtte undvære dem længe. Fischer er klar til kampen mod Randers i næste weekend, mens Jonas må vente en måneds tid. Robert Mudražija er klar og i truppen, men mangler selvfølgelig stadig noget rent formmæssigt, da han mere eller mindre ikke har kunnet træne regelmæssigt i 18 måneder. Men nu har han forhåbentligt lagt skaderne bag sig, så vi kan få glæde af ham fremover,” slutter manageren.

Du kan se mandagens kamp direkte på Canal 9 og DPlay/Eurosport Player. Kick off er kl. 18.00.