Andrija Pavlovic

Skov, Pierre og Pavlo: God fodbold og god sejr

Efter den sikre 5-1-sejr over Randers FC, var det ikke overraskende, at ordene "god sejr" blev brugt af flere af spillerne. 

Robert Skov
"En rigtig god sejr! Vi gjorde hvad vi skulle, vi fik skabt mange chancer og vi fik scoret masser af mål, så det var rigtig dejligt. Jeg kom ikke selv på tavlen, og jeg vil naturligvis gerne bidrage med både mål og assists, men heldigvis har vi jo rigtig mange andre dygtige spillere i truppen. Så en god sejr og tre gode point til kontoen." 

Pierre Bengtsson
"Overordnet set spiller vi en god kamp, men det spil vi leverer i store dele af 1. halvleg, det skal vi kunne levere over længere tid. Vi får presset dem godt, vi kommer til en del indlæg og kommer også til mange chancer, men vi skal kunne gøre det i samtlige 90 minutter, for det gjorde vi ikke i dag. Men når det er sagt, en fin kamp og en god sejr!"

Ándrija Pavlovic
"Vi for ikke den bedste start på kampen, men da vi kommer i gang, så spiller vi noget rigtig god fodbold i den resterende del af 1. halvleg. Efter pausen mister vi rytmen. og får ikke rigtigt gang i det gode spil igen. Men vi skal fokusere på vores 1. halvleg - og på alle de ting vi gjorde godt." 

>> Læs kampreferat fra opgøret

>> Læs Ståles reaktion på sejren