Pieros Sotiriou

Kampreferat: En halv time var nok

Ståle og trænerteamet havde ændret på en enkelt plads siden sidst - Fischer startede på venstrekanten i stedet for Falk, der ligesom tilbagevendte Santander tog plads på bænken.

1. halvleg blev en "dag- og nat"-halvleg, som vi kom skidt i gang med i det første kvarter, hvor stort set intet hang sammen.

Randers kunne allerede efter 10 sekunder have bragt sig foran, da Lobjanidze fik en stor skudchance på kanten af feltet, men heldigvis ikke placerede den uden for Robins rækkevidde. Trods nogen usikkerhed i FCK-forsvaret blev det dog ikke til flere store chancer, og efter 16-17 minutter fik vi pludselig skabt et par gode muligheder, og så vendte kampen nærmest på en tallerken.

Først var Pavlovic tæt på at styre et smukt Fischer-indlæg ind, og kort efter løb Pieros godt fri på et hjørne, men fik ikke styret bolden ind fra nært hold.

Men det var nu et forvandlet FCK-hold, der dominerede spillet og igangsatte flere gode angreb - og efter 25 minutter kom belønningen efter en hjælpende hånd fra Randers-keeper Halldorsson, som tabte et Bengtsson-indlæg, så Pieros enkelt kunne trille bolden i tomt mål.

Fire minutter senere snittede Pavlovic fikst en Boilesen-fremlægning videre, og Fischer stak fra forsvaret og udplacerede iskoldt Halldorsson med et fladt spark.

Bare to minutter blev det 3-0, da Pieros styrede et Bengtsson-indlæg videre, og Mads Agesen var uheldig og styre bolden i eget net - og inden der var gået 13 minutter fra det første mål blev det 4-0, igen efter fint opspil i venstre side. Boilesen sendte Bengtsson afsted, og på hans fine indlæg løb Pieros mellem centerforsvarerne og satte det fjerde mål med en behersket inderside.

Det var jo næsten for godt til at være sandt efter den start på kampen, og træerne voksede da heller ikke helt ind i himlen, for inden pausefløjtet mistede Boilesen bolden til Mølvadgaard i eget felt, så Nicolai Poulsen kunne banke en reducering ind bag Robin fra kanten af feltet.

2. halvleg blev mere på det jævne, og vi kom for ofte til at stå for langt tilbage på banen, så kronjyderne fik lov at have bolden en hel del - og vi måtte bruge lidt flere kræfter end højst nødvendigt.

Men bortset fra et fladt forsøg fra Lobjanidze var de aldrig i nærheden af at reducere, før det i stedet blev 5-1 med en snes minutter igen: Fischer sparkede et hjørne skråt tilbage til Zeca, som tog et kort træk og dundrede bolden utageligt op i nettaget.

De sidste 5-10 minutter var Randers dog et par gange tæt på at reducere, og bl.a. måtte Robin hive en god refleksredning frem på et Mads Agesen-hovedstød efter hjørne, men i overtiden kunne en hurtig FCK-kontra dog også have ført til tenniscifre.

5-1 var dog en dejlig start på forårssæsonen i Superligaen, men kampen set som helhed viste også, at der stadig begås for mange fejl rundt om på banen. Fejl, som man ikke skal begå mange af på torsdag, når der - med al respekt for Randers - venter en modstander af en helt anden kaliber!