Anders Hørsholt

Hørsholt: Vi tager ansvaret, men straf ikke de forkerte

F.C. København modtog tidligere i dag dommen efter episoden til derbyet tidligere på måneden. Den lyder på to kampe mod henholdsvis FC Midtjylland og Brøndby uden tilskuere. Samtidig har klubben fået en bøde på 150.000 kroner og en betinget dom på en kamp mere uden tilskuere:

"Vi må vedkende os ansvaret for det, der skete på Brøndby Stadion. Den episode var på alle parametre helt utilgivelig og har gjort en ubodelig og uoprettelig skade på vores klub. Derfor har vi efterfølgende gjort en enorm indsats for at finde frem til dem, der stod bag og få dem straffet for det, og vi får uddelt mere end 100 karantæner. Det arbejde stopper ikke med karantænerne, for vi vil aldrig se den slags gentage sig til F.C. Københavns kampe, som skal være sikre og trygge at komme til for alle," siger Anders Hørsholt.

"Vi må acceptere, at vi som klub skal have en straf, men vi har valgt at udfordre strafudmålingen, da vi mener, at den nærmest alene rammer de mange, som intet ansvar har for det, der skete på Brøndby Stadion, mens de der stod bag ikke kommer til at mærke den her straf. Det synes vi er forkert, og derfor vil vi nu bede Appeludvalget vurdere sagen igen, og så vil vi tage den straf, de når frem til."

Der vil være nyt på FCK.DK, så snart vi har en afklaring fra Appeludvalget på behandlingen af sagen.