Familietribunen giver optimale rammer til familier med børn og unge

Familietribunen er stedet, hvor familier kan få en god oplevelse for både børn og voksne. Der er altid underholdning for de yngste FCK-fans med autografer, selfies, Fanzone, konkurrencer, Play Station-spil m.m.

På Familietribunen kan billet-abonnenter også bruge den eksklusive Klub Leo Lounge.

Desuden tilbyder vi årstidsbestemte events som fastelavnsfest, flagværksted, børnetifoer og julearrangement.

Oversigtstabel_Familietribunen

Billet.fck.dk

 

 

abonnement på familietribunen priser

 

ABONNEMENT Voksen Barn (5-14 år)
Familetribunen Billet-abonnement 99 kr./md* 49 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 594 kr. og 294 kr. for børn.

billet.fck.dk

 

 

Billet-abonnement - sådan gør du

 

 

 

 

 

 

10 dages frist - Med billet-abonnementet skal du aktivt hente billet til de kampe du ønsker at se, senest 10 dage før kampstart – sker dette ikke, kan der være få kampe, hvor vi ikke vil være i stand til at tilbyde dig en billet. 

Nem ændring af tribune/afsnit - Da der før hver kamp skal hentes en billet, er det med et billetabonnement nemmere at ændre/opgradere til andre tribuneafsnit.

Stor fleksibilitet med billet-abonnement

Billet-abonnement giver dig muligheden for at ændre tribune og afsnit fra kamp til kamp.

Hvis du eksempelvis ønsker at opleve kl. 16 kampe på Familietribunen, men kl. 20 kampe bliver for sene til børnene - og du derfor hellere vil bruge dit billet-abonnement på C-tribunen eller Sektion 12, kan du sagtens det mod betaling af eventuel pris-difference.

Du kan meget nemt låne dit abonnement ud, hvis du bliver forhindret i at komme til kamp.

Klub Leo

Som kortholder mellem 5-14 år bliver du automatisk medlem af Klub Leo med eksklusive arrangementer og oplevelser. På Familietribunen giver kortet adgang til den eksklusive Klub Leo Lounge, hvor du bl.a. kan købe dagens ret samt andet lækkert til ganen i hyggelige og afslappede omgivelser.