Mød Team Leo på Familietribunen

På Familietribunen åbner dørene altid halvanden time før kick-off, og her står værter fra Team Leo klar til at tage imod dig med et kæmpe smil. Frem til kick-off vil Team Leo være at finde på tribunen ved de forskellige aktiviteter, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig. I Leo-boden står også et Team Leo medlem klar til at hjælpe og guide.

Leo-bod

Én af dem er Lau, som ud over at være stor FCK-fan er frontfigur i Team Leo. 

"Det er fedt at være en del af den gode oplevelse, som gæsterne på tribunen forhåbentlig har. Jeg kan mærke at gæsterne sætter stor pris på vores arbejde og det giver selvfølgelig mig mere blod på tanden til at yde ekstra. Derudover er Team Leo et fællesskab, der gør det sjovt at gå på arbejde", fortæller Lau, der efterhånden, som kampene går også får et mere genkendeligt forhold til de mange gæster på tribunen.

Ansigtsmaling

Ved kick-off er aktiviteterne slut, og Team Leo sidder sammen med dig på tribunen under hele kampen. I pausen er Team Leo også at finde rundt omkring på tribunen. Når kampen er slut, står Team Leo ved udgangene og sørger for, at du kommer godt herfra. Du må ikke være bange for at tage fat i Team Leo, de er der for din skyld og vil gøre alt for at give dig den bedste fodboldoplevelse på Familietribunen. 

>>Du kan læse meget mere om Familietribunen her