Fremtiden er lys - banner på Familietribunen

FC Nordsjællands fans på D1 og D2 til sæsonafslutningen

Fodboldens Disciplinærinstans har besluttet, at FC Nordsjællands fans har udebaneafsnit  D1 og D2 til kampen i Parken i 32. spillerunde i Parken.

F.C. København havde ellers tilbudt, at de gæstende fans kunne være i D1 og A11 til kampen efter FC Nordsjælland havde bedt om fem procent af Parkens kapacitet til kampen. 

Vi tilbød, at de kunne få afsnit D1 og A11, fordi begge er godkendte udebaneafsnit, og vi dermed fulgte reglerne. Fire dage senere satte vi billetter til salg i D2 i den tro, at det blev D1 og A11, der skulle være udebaneafsnit. Da billetter var udsolgt vendte FC Nordsjælland dog tilbage og sagde, at de ikke accepterede den aftale. Derfor har vi måtte lade Disciplinærinstansen tage stilling til reglerne på området og de har altså givet FC Nordsjælland medhold i, at de har krav på D1 og D2 til kampen.

Vi tager kendelsen til efterretning og går nu i gang med at flytte de cirka 700 børn og deres familie fra Familietribunen til andre afsnit. Det er vi meget ærgerlige over er nødvendigt og beklager de gener, det medfører for dem.

Alle vil få direkte besked om praktikken.