The Terrace

Matchday Hospitality: Oplev de udsolgte kampe i eksklusive rammer

Der venter en spændende afslutning på Mesterskabsspillet, og vores hjemmekampe mod FC Midtjylland i morgen, torsdag d. 16. maj, kl. 20 og sæsonafslutningen mod FC Nordsjælland, d. 26. maj, er begge udsolgt, så vi kan af to omgange se frem til fantastiske hvide og blå kulisser.

Stadig tilgængelige Matchday Hospitality-pladser
Billetter til de to kampe er som nævnt udsolgt, men der er stadig ledige Matchday Hospitalty-pladser inkl. kampbillet til begge. Dette betyder, at de store kampe kan opleves i eksklusive rammer med spisning og åben bar inden kick-off.

>>> Læs mere og book Matchday Hospitality her

To forskellige Hospitality-koncepter kan bookes 

  • Matchday Hospitality i 1992 by the Terrace
    Det er muligt at booke plads i 1992 by the Terrace, som er en Premium Hospitality-oplevelse, der bl.a. inkluderer 3-retters menu, åben bar, adgang til The Terrace med udsigt over Parken samt pladser midtfor på VIP-tribunen (A5).

    1992 by The Terrace er en af Parkens eksklusive restauranter, der slog dørene op for første gang til sidste års Mesterskabsspil, og som siden har budt både private og virksomheder velkommen til store oplevelser.
     
  • Nyhed: Matchday Hospitality i Hall of Carlsberg
    Med denne nye mulighed i Parkens Hall of Carlsberg kan du se frem til en ekstraordinær pre-match-oplevelse. Fra halvanden time før kampstart får du adgang til VIP-buffet og kan nyde godt af fri øl, vin og vand frem til 10 min. før kick-off. Efterfølgende ser du kampen fra gode pladser på afsnit A9 tæt på banen på Parkens VIP-tribune.

Ovenstående koncepter kan bookes af både virksomheder og private med priser fra 1.499,- inkl. moms (1199,- kr. ekskl. moms) >>> Book her 

Er du interesseret i kampbilletter uden Matchday Hospitality?
Så anbefaler vi at holde øje med billet.fck.dk, da kortholdere, abonnenter og partnere kan frigive pladser helt frem til kick-off. Til sæsonafslutningen mod FC Nordsjælland, kan du skrive dig op på interesselisten her.