Amin Chiakha

U19-nederlag til FC Nordsjælland

Efter FCK-dominans i indledningen, kom nordsjællænderne mere på bolden et kvarters tid, og kampens første store chance faldt først midt i 1. halvleg.

Nordsjælland udnyttede et københavnsk boldtab og passerede Oscar Buur, men på stregen kastede Tristan Andrew sig og blokerede skuddet - med armen tæt ind foran brystkassen, men på en måde som dommeren takserede til straffe og direkte rødt.

"Det ødelagde selvfølgelig kampen for os, og jeg synes også, det var et forkert rødt kort, men jeg har ikke set det igen. Men jeg synes, vi kæmpede godt videre og holdt dem helt fra chancer frem mod pausen," sagde cheftræner Morten Bisgaard bagefter.

Aksel Halsgaard gav kampen nyt liv med en udligning lige efter pausen, men kort efter kom nordsjællænderne foran igen.

"Det var ærgerligt, at det kom så hurtigt efter vores udligning, og der var også ting vi kunne have gjort bedre i den situation, men så blev det jo op ad bakke igen og selvfølgelig endnu mere, da de kom på 3-1," sagde Bisgaard.

"Jeg synes dog, at drengene generelt leverede en god indsats i dag, men vi havde det svært på den sidste tredjedel, hvor vi manglede lidt skarphed i nogle situationer, og derfor blev det ikke til de helt oplagte chancer til at komme tilbage i kampen igen, selv om vi kæmpede ihærdigt for det."

Næste kamp er allerede på lørdag kl. 13, hvor Lyngby kommer på besøg på Nummer 10.

Aksel Halsgaard
Aksel Halsgaard udligner til 1-1. Foto: Gaston Szerman, FCK Media


Matchfacts
FCK U19-FC NORDSJÆLLAND U19 1-3 (0-1)
24.: 0-1 Sindre Egeli, str.
49.: 1-1 Aksel Halsgaard
55.: 1-2 Lucas Høgsberg
69.: 1-3 Villum Berthelsen
Udvisning: 22.: Tristan Andrew

Oscar Buur - Hjalte Bidstrup (36.: Cornelius Olsson), William Glindtvad, Aksel Halsgaard, Nicolai Blicher - Hunor Vajk Nemeth, Tristan Andrew, Oliver Højer (72.: Tamás Szücs) - Neo Jönsson (62.: Jonathan Moalem), Amin Chiakha, Roberto Risnæs (72.: Galdur Gudmundsson)

Ikke benyttet: Filip Versterre, Andreas Clasen