Kevin Diks

Diks før Derby: Intens kamp med knald på

“Søndagens Derby bliver en meget vigtig kamp, og vi vil ikke have, at Brøndby skal vinde, for vi vil også være nummer 1 i Superligaen efter weekenden,” siger Kevin Diks.

Mange kampe på kort tid
“Vi spiller mange kampe på kort tid, men vi er inde i et godt flow med Nordsjælland i weekenden, Galatasaray i onsdags, og nu Derby søndag. Det er det vi fodboldspillere stræber efter, altså at spille den ene topkamp efter den anden.”

Forsvarsspilleren ser frem til at spille kampen, for han var ikke med i det seneste Derby i foråret, da vi vandt 3-1 i Brøndby.

”Jeg sad på tribunen med karantæne, så derfor glæder jeg mig ekstra meget til at spille på søndag!”

Kampvilje og kontrol
Flere faktorer bliver afgørende for udfaldet, vurderer den hollandske forsvarer, som er startet inde i alle sæsonens kampe:

”Vi skal først og fremmest vise kampvilje, for det har stor betydning for kampens samlede resultat. Samtidig skal vi være gode til at kontrollere bolden, for det ved vi, at vi er gode til. Til sidst skal vi også være stærke mentalt, for så vinder vi kampen”.

“Jeg forventer, at Derbyet bliver en intens kamp med knald på, men vi er vant til at spille mod dem, så vi skal bruge vores kvaliteter og gå efter de tre point,” slutter Kevin Diks.

>> Billetter er i salg til alle efterårets Superliga-hjemmekampe