About Vintage x FCK 1992 København GMT

’The Double 22/23’-ur fra About Vintage kan forudbestilles fra tirsdag!

I starten af denne måned kunne vi løfte sløret for nyeste ur fra samarbejdet med About Vintage; nemlig 1992 København GMT, der udelukkende vil blive produceret det antal af, som der bestilles inden fristen.

Uret kan således ikke købes efter fristen den 8. august kl. 10:00, og det gælder derfor om at sidde klar, når vi åbner for bestillingsvinduet. 

Siden vi præsenterede uret har rigtig mange F.C. Københavnere skrevet sig op til at komme først til salget af det limiterede ur.

AV

>>> Se nærmere på uret og skriv dig op her

Herunder kan du se, hvornår du skal være klar for at blive ejer af et af de særlige ure. 

Fra tirsdag d. 1. august og en uge frem kan du forudbestille dit eksemplar. Se vigtige tidspunkter og frister her: 

  • Tirsdag d. 1. august kl. 10:00: Der åbnes for forudbestilling – alle der er skrevet op, får som de første direkte adgang til salget via e-mail (skriv dig op her)
  • Tirsdag d. 8. august kl. 10:00: Bestillingsfrist – efter dette tidspunkt vil det ikke være muligt at købe uret. Produktionen af urene starter herefter (made to order)
  • Medio november: Levering – her vil 1992 København GMT være færdigproduceret udelukkende i det bestilte antal og blive leveret til de heldige ejere. 

500 solgte på 2 timer
Da vi præsenterede det første ur i samarbejde med About Vintage, der kun blev produceret 500 eksemplarer af, solgte vi alle 500 på kun to timer, og flere af de over 3.500, der havde skrevet sig op til salget, måtte gå forgæves.

Skal du eje et helt særligt minde om 22/23-sæsonen til at bære om håndleddet, så anbefaler vi, at du skriver dig op via linket her med det samme.

Mesterskabsdetaljer til evigt minde om 2023 'The Double'-sæsonen
Det flotte ur i rustfrit stål med safirglas måler 41 mm og er vandtæt til 100 meter. Uret kommer med en 3-lænke i stål, og indeni finder du et RONDA 515 - 24H GMT-urværk.

Drejekransen er todelt i blå og sort, og tallet 15 er erstattet af tre stjerner som en reference til klubbens 15 mesterskaber. På kronen finder du den ikoniske FCK-løve og i bunden af skiven et lille flag med referencer til byens farver.

På bagkassen findes F.C. Københavns tre stjerner over en silhuet af Parken. I midten har hvert ur et unikt stykke af en kamptrøje fra guldkampen mod Randers FC den 4. juni 2023.

Derudover er der, som på de to andre ure, også plads bagpå til en personlig indgravering af uret, som kan laves hos About Vintage.

Nummererede ure der bliver ’made-to-order’
Alle ure er individuelt nummereret, og prisen er 2.999,- kroner.

Det er ikke muligt at forudbestille et særligt nummer i rækken af ure, da det totale antal afhænger af, hvor mange forudbestillinger der laves.

>>> Skriv dig op til salget og se uret her

About Vintage x FCK GMT 2023
Klik på billedet for at se detaljerne