Diogo Gonçalves

Trupstatus før weekenden

Alle landsholdsspillere er vendt tilbage til København og er klar til søndagens kamp. Mens de har været afsted på landsholdsopgaver, har stab og spillere arbejdet hårdt for at få bugt med de skader, der har været for nogle af spillerne.

Sørensen, Falk og Diogo klar igen
”Christian Sørensen er tilbage i træning sammen med holdet efter sin knæoperation. Alt er gået som planlagt, og han har denne uge kunne træne sammen med holdet og er klar til at spille kamp igen,” fortæller cheftræner, Jacob Neestrup.

”Rasmus Falk har haft et mindre tilbagefald, som vi meldte ud og han har også arbejdet hårdt og målrettet. Derfor kunne han træne fuldt med holdet fredag og er igen klar til at være en del af truppen på søndag,” siger Neestrup.

”Det samme gælder for Diogo, der gik ud med en ankelskade mod Viborg. Han har sammen med sundhedsstaben virkelig arbejdet hårdt og er heldigvis også igen klar til at være en del af kamptruppen,” fortæller Jacob Neestrup, der dog må undvære Andreas Cornelius til søndagens kamp efter han blev skadet før træningskampen mod Brann:

Cornelius-status
”Det er først og fremmest ærgerligt for Andreas, som havde en super god preseason, men siden hen desværre pådraget sig nu to forskellige skader.  Andreas er blevet grundigt undersøgt, behandlet og udredt af dygtige folk, for at lave den bedst mulige kortsigtede og langsigtede plan med henblik på at få ham klar igen. Vi forventer, at han er ude i cirka tre uger og ser frem til at få glæde af ham hurtigst muligt i Mesterskabsspillet," siger Morten Boesen, cheflæge i F.C. København.

”Samlet set har han været for meget skadet, siden han kom til København. Det er vi selvfølgelig meget opmærksomme på, og både han og vi arbejder målrettet på at løse det på både kort og langt sigt,” siger Morten Boesen.

Udover de nævnte, så er Jordan Larsson ude med en mindre skade og forventes klar snart, mens Zeca, Boilesen og Amoo er fortsat langtidsskadede.