Kamil Grabara

Grabara før FCN: Vi vil gøre livet svært for dem

Søndag er der topkamp i Parken, når F.C. København tager mod FC Nordsjælland kl. 18.00.

Respekt for FC Nordsjælland
”Alle kan se, at det er en vigtig kamp, men vi står foran ti vigtige kampe, så det ændrer ikke noget i vores tilgang og vi går altid til kampene for at vinde. Vi har respekt for FC Nordsjælland, der er et godt hold, men jeg er sikker på, at de også har respekt for os, og vi kommer til at gribe kampen an som altid ved at tage initiativet og gøre livet svært for vores modstander både med og uden bolden,” siger Kamil Grabara. 

Der er igen stor interesse for at komme i Parken, hvor der i foråret har været næsten 30.000 i gennemsnit til FCKs Superliga kampe:

Den største ære tilhører fansene
”Det viser, at vi præsterer på en måde, folk gerne vil se på stadion, men den største ære for det tilhører fansene. Bare i de to år, jeg har været her, har fankulturen i København udviklet sig, og vi skal være begejstrede over, at vi spiller foran fyldte tribuner,” fortæller Kamil Grabara, der også selv har opbygget en god relation til klubbens fans:

”Det er svært for mig at bedømme, men det er helt sikkert, at den relation, der tæller mest for mig, er den jeg har med fansene af den klub, jeg spiller for. Hvis folk mener, at den er god, så er jeg glad, og jeg synes også helt ærligt, at vi har en god forbindelse,” siger Kamil Grabara. 

Du kan stadig sikre dig plads til topkampen på søndag.

>> Find din plads her