Torkil Fosdal og Charles Maskelyne

Podcast: Historietimen med Charles Maskelyne

Charles Maskelyne er gæst hos Torkil Fosdal i denne udgave af Historietimen, som er fyldt med anekdoter fra Charles’ mange gode og sjove oplevelser med F.C. København.

Vi indleder dog helt tilbage i 1978, hvor Charles var på Wembley Stadium, da hans favorithold, Ipswich Town, slog Arsenal i FA Cup-finalen på et legendarisk mål af Roger Osborne – som Charles selvfølgelig kan en historie om.

Men først og fremmest handler det om hans mange år i F.C. København fra 1993 til 2012, hvor han havde nåede at have flere forskellige job-funktioner. Han fik foden inden for med et forslag om at etablere De Unge Løver, og da han senere blev fastansat, var han bl.a. redaktør af kampprogrammet og i mange år pressechef og senere Club Secretary.

Torkil Fosdal hjælper hukommelsen på vej med klip fra gamle TV-programmer, hvor Charles medvirkede – blandt andet da klubben fik sin første hjemmeside i 1996, og da Charles skulle arrangere guldfest i 2003.

Til Charles’ store overraskelse dukker der også en helt unik privatoptagelse fra guldfesten i 2011, hvor han optrådte med en smuk og rørende afskedssang til Ståle Solbakken: "How are we supposed to win without you"!