Anders Hall Toft og RB06's næstformand Flemming Redøn

Roskilde Boldklub bliver strategisk partnerklub

F.C. Københavns klubsamarbejde tæller nu mere end 50 klubber, og nyeste medlem af familien er Roskilde Boldklub af 1906 – også kendt som RB06 – der bliver strategisk partnerklub.

En veldrevet og historisk klub
”Vi er meget begejstrede over at byde Roskilde Boldklub velkommen i vores klubsamarbejde som strategisk partnerklub. Det er en meget veldrevet og historisk klub, som vi i fællesskab vil gøre endnu stærkere,” siger Sune Smith-Nielsen, der er Udviklingsdirektør i F.C. København.

Samarbejdet mellem klubberne vil have stort fokus på børne- og ungdomsfodbolden i Roskilde og have en klar ambition om at udvikle klubben som helhed:

”I vores strategi har vi fokus på at skabe det bedst mulige fodboldliv for alle, og vi ønsker at gøre hele Hovedstadsområdet til internationalt førende, når det kommer til at give børn og unge de bedste fodboldoplevelser," uddyber Sune Smith-Nielsen.

"Her bliver Roskilde Boldklub en strategisk partnerklub for os med deres meget stærke klub, historie og kultur, som vi sammen vil løfte til et endnu højere niveau til glæde for fodbolden i hele Roskilde som by.”

Vil give et endnu bedre fodboldmiljø
I Roskilde Boldklub ser man meget frem til det nye samarbejde, der skal komme til gavn for både bredden og eliten i klubben:

”Vi er meget begejstrede for at kunne annoncere et samarbejde med en af Danmarks mest anerkendte fodboldklubber," udtaler Tom Rasmussen, Eliteansvarlig i Roskilde Boldklub.

"Gennem dette samarbejde vil Roskilde Boldklub få muligheden for at drage fordel af FCK’s erfaring med talentudvikling. Vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil hæve det sportslige niveau i Roskilde og samtidig give alle spillere uanset niveau et endnu bedre miljø at spille fodbold i."

Samarbejdet mellem de to klubber er allerede startet, og vi ser frem til masser af gode fodboldoplevelser sammen.

>> Du kan læse mere om Roskilde Boldklub her

>> Du kan læse mere om F.C. Københavns klubsamarbejde her

 

F.C. København byder Roskilde Boldklub velkommen som strategisk partner