Wokshop rykker ind på Øvre Sektion 12

Lækker thaimad i Parken: Wokshop rykker ind

Fremover kan du få serveret lækker thaimad, når du tager til fodbold i Parken. Wokshop rykker ind på Øvre Sektion 12, hvor de får deres egen dedikerede bod.

Wokshop er kendt af mange københavnere for thailandsk kvalitetsmad fra deres ni restauranter i Hovedstadsområdet. For Wokshop er det vigtigt at give gæsterne den ægte vare – både hvad angår mad og indretning - og derfor er alle kokke fra Thailand.

Udover at have restauranter med takeaway i Hovedstadsområdet, har de åbnet en restaurant i Roskilde og en i Odense. Nu får Nationalarenaen også Wokshops mad på menuen for gæsterne på Øvre Sektion 12.

”Samarbejdet med Wokshop er endnu en byggesten i vores strategi og ambition om at give vores gæster en smag af det bedste, byen har at byde på, når de tager i Parken," siger direktør Jacob Lauesen.

"Det er afgørende for os, at vi hele tiden løfter oplevelsen herinde, og vi ved, at Wokshop leverer høj kvalitet og madoplevelser, som københavnerne sætter pris på.”

For Wokshop er samarbejdet med Parken en ny måde at skabe gode madoplevelser på:

”Vi vil bringe autentisk thaimad af høj kvalitet, tilberedt af gode råvarer, til Parken," siger Wokshops direktør, Kenneth Heske.

"Det er en ny måde for os at skabe gode oplevelser for vores gæster på, og vi ser virkelig frem til at blive en del af Parken og de fede kampe og events, der er derinde.”

Du kan smage Wokshops mad i Parken fra vores første hjemmekamp i foråret mod AaB, søndag den 26. februar, kl. 16. Find din plads til kampen her: billet.fck.dk