Jacob Neestrup

Neestrup før AGF: Vi er sultne

Årets sidste kamp venter i Aarhus søndag eftermiddag, hvor F.C. København sætter punktum for efterårssæsonen, der har budt på 16 Superligakampe, otte europæiske kampe og to pokalkampe.

Alligevel er den kommende vinterpause ikke tiltrængt i truppen:

”Vi føler os friske og sultne efter at spille kampe!" lød det fra cheftræner Jacob Neestrup efter lørdagens træning på Nummer 10.

"Der er en god udvikling på holdet, og spillerne vil alle gerne i kamp, og oplevelsen er, at vi er på rette vej og bygger på uge for uge. Derfor ville vi egentlig gerne fortsætte med at spille, selv om der har været fart på i efteråret.”

Spillelysten er intakt
Det tyder på en udsolgt Ceres Park søndag eftermiddag, og Neestrup ser frem til kampen mellem landets to største byer:

”Det er altid intense og fysiske kampe mod AGF, og det bliver helt sikkert også en stærk kulisse, som vi ser frem til at være en del af."

"Vi skal ud og vise, at vi er et solidt hold med et godt bundniveau, og at vi kan tage styring i kampen i de største dele af den. Fysisk og mentalt synes jeg, at vi står godt, og spillelysten er som sagt intakt,” siger Neestrup.

Anden gang Neestrup står i spidsen mod AGF
Han debuterede som FCK-cheftræner mod netop AGF med en 1-0 sejr i Parken, hvor han især glædede sig over vores 2. halvleg:

”Vi er ikke naive, så vi ved, at de kommer med et stærkt fysisk udtryk og en høj intensitet især i starten af kampen," vurderer han.

"Det er ikke helt på Derby-niveau, men det er lidt i den retning, og det skal vi være forberedt på. Jeg synes også, at de har et godt presspil, som vi skal finde løsninger på, hvordan vi udnytter, som vi lykkedes med i anden halvleg af den første kamp i Parken, hvor vi var stærke."

"Det niveau skal vi finde frem igen søndag,” slutter Jacob Neestrup, som efter lørdagens træning udtog denne trup.