Fan Village bag B-tribunen

FCK i dialog med Københavns Kommune om placering af Fan Village

F.C. Københavns nuværende placering af Fan Village er i overensstemmelse med både lokalplan og øvrig lovgivning. Men vi er klar til at finde en alternativ løsning både på den kortere og den længere bane, hvis Københavns Kommune er indstillet på en hurtig og fleksibel behandling af sagen.

”Der er ikke noget lovgivningsmæssigt til hinder for, at vi sætter Fan Village op som vanligt på lørdag, men hvis kommunen er klar til at finde en anden løsning inden da, er vi selvfølgelig klar til at diskutere et alternativ,” siger direktør Jacob Lauesen.

”Vi bad om en dispensation fra lokalplanen til at opstille et permanent telt og en hoppeborg, og det har udvalget sagt nej til. Men det betyder jo ikke, at udvalget kan hindre os i at lave en Fan Village, som vi har gjort siden marts i fuld overensstemmelse med lokalplanen."

"Der skal være rimelighed i det hele, og man kan altså ikke ændre lovgivning eller lokalplan, fordi politikerne på Københavns Rådhus pludselig synes noget andet, end der står i lokalplanen og den øvrige lovgivning, og som kommunen hidtil ikke har haft nogen anmærkninger til overhovedet, ” fastslår Jacob Lauesen.

FCK og København Kommune arbejder på en alternativ placering af Fan Village på Østre Allè på kommunalt område i modsætning til den nuværende, som ligger på Parkens ejendom. Derfor kræver det en hurtig kommunal tilladelse, hvis det skal lykkes inden lørdag.

”Vi vil gerne have tingene til at virke, og vi gør i forvejen meget for at begrænse generne for Parkens naboer, så hvis kommunen er klar til at handle i en fart, er vi også klar til at få et andet område op at stå inden lørdag, som kan virke indtil vinterpausen og måske også blive en permanent løsning,” siger Jacob Lauesen.