Jubel efter scoring

Ugen der gik (37/2022)

U17 FORTSATTE SEJRSRÆKKEN
Lørdag eftermiddag vandt U17 6-2 over Silkeborg og tog dermed sin femte ligasejr i træk, men lykkedes dog ikke med også at holde målet rent igen.

Gæsterne kom endda foran efter et kvarters tid og udlignede også til 2-2, efter at Oliver Højer og Cornelius Olsson havde bragt os foran 2-1. Victor Froholdt sørgede dog for pauseføringen 3-2 med et straffe i 44. minut.

Victor Froholdt scorer på straffe
Victor Froholdt scorer på straffe. Foto: Judit Wacha

Efter en times tid øgede Hunor Vajk Németh til 4-2, og i slutningen af kampen kom indskiftede Amin Chiakha og Jonathan Moalem også på tavlen.

Hunor Vajk Németh
Hunor Vajk Németh øger til 4-2. Foto: Judit Wacha

U17 skal i kamp i Esbjerg onsdag den 28. september, kl. 16, og lørdag den 1. oktober, kl. 15 i Vejle.

DE ØVRIGE U-HOLD
U14 slog i lørdags FC Nordsjælland 4-0, men hverken U15 eller U19 var i kamp. U19 skal først i aktion igen den 1. oktober i Vejle, men U15 spiller allerede nu på lørdag kl. 14 i Randers, inden de også skal til Esbjerg onsdag den 28. september.

Vi glemte i øvrigt sidste uge at nævne, at U15 spillede pokalkamp den 6. september og vandt med 8-0 ude over FC Rudersdal. I næste runde venter Holbæk B&I på udebane den 12. oktober.

UEFA YOUTH LEAGUE
U19-holdets flotte 4-1-sejr over Sevilla betyder, at holdet har max-point efter to runder, og det er der kun fem af de 31 andre hold, der har:

Liverpool (gruppe A), Atléctio Madrid (gruppe B), Shakhtar Donetsk (gruppe F), Paris St. Germain (gruppe H) - og Manchester City i vores gruppe G, efter at have vundet 5-1 ude over Sevilla og 3-2 hjemme over Dortmund.

Netop City er modstanderen i de næste to kampe, ude onsdag den 5. oktober, kl. 16 på Manchester City Academy Stadium, og hjemme tirsdag den 11. oktober, kl .14 på Østerbro Stadion.

Emil Rohd
Emil Rohd jubler efter sit flotte mål mod Sevilla. Den 17-årige kant kom også på tavlen i Dortmund. Foto: Gaston Szerman, FCK.DK

03'ERNES FJERDE UAFGJORTE
B1903 har endnu den første sejr til gode i Københavnsserien, men spillede i lørdags uafgjort for fjerde gang, da det blev 1-1 hjemme mod Vigerslev BK. Gæsterne kom foran på straffe fem minutter før tid, men Marco Elver Hagesø udlignede på straffe i det sjette tillægsminut!

Fredag kl. 18.30 er der udekamp mod Fremad Valby.

KB-SEJR
KB vandt sin anden sejr i sæsonen, da Østerbro IF 2 blev besejret 3-1 i søndags på KB's baner. Gæsterne kom tidligt foran på et selvmål, men KB vandt på mål af Andreas Caspersen og Jamal Masiko før pausen samt Elias Linstrup Alkendi efter pausen.

Næste opgave er også en hjemmekamp søndag den 25. september, kl. 14 mod HB 2.

OLDBOYS
KB/FCK'S oldboys kunne ikke stille noget op i onsdagens udekamp mod Hvidovre, og resultatet blev derfor klaret på skrivebordet med konklusionen "Udehold taberdømt".