Alexander Simmelhack

Ugen der gik (33/2022)

SMAL U19-SEJR
U19 vandt lørdag sin anden sejr i to kampe, da Randers Freja FC blev sendt hjem med et 1-0-nederlag.

Den tidligere Randers-spiller, Alexander Illum Simmelhack, blev matchvinder med et mål allerede efter fire minutters spil, da han prikkede en returbold ind, efter at Emil Højlund havde ramt overliggeren.

Noah Sahsah sad ude med en mindre skade, men fra førsteholdstruppen fik Andreas Dithmer, Elias Jelert og William Bøving denne gang spilletid på U19.

FCK U19-RANDERS FREJA FC U19 1-0 (1-0)
4.: 1-0 Alexander Simmelhack

Andreas Dithmer – Elias Jelert (63.: Emil Møller), Aksel Halsgaard, Ethan Amundsen-Day, William Kaastrup (81.: Jacob Perelman) - Emil Højlund (46.: Tamás Szücs), Oscar Højlund (90.: Andreas Clasen), Thomas Jørgensen – Emil Rohd, Alexander Illum Simmelhack, William Bøving (63.: Emil Thor)

FUTURE CUP-PREMIERE
På lørdag spiller U19 ude mod Lyngby kl. 13, men allerede i morgen er der premiere på den nye Future Cup-turnering med en udekamp i Farum kl. 13. Den kan du læse mere om her.

U17 GODT FRA START
I øsende regnvejr kom U17 godt fra start i ligaen i fredags med en 4-0-sejr over Randers Freja FC efter 2-0 ved pausen. Hunor Vajk Németh og Mikkel Søfeldt scorede før pausen.

Kort efter pausen øgede Søfeldt til 3-0, inden indskiftede Thomas Bjørn Miezan slog sejren fast fem minutter før tid.

Mikkel Søfeldt tiljubles efter sit andet mål i kampen
Hjalte Bidstrup (5) lykønsker den dobbelte målscorer, Mikkel Søfeldt. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Allerede onsdag kl. 14 spiller U17 en udsat udekamp i Odense, og på lørdag kl. 15.15 spiller de ude mod Lyngby.

U15 NR. 3 I CROWNE PLAZA ELITE CUP
Efter tre sejre i den indledende gruppe tabte U15 semifinalen, men vandt kampen om 3.- 4. pladsen i weekendens internationale turnering på Kastrup Boldklubs baner. IFK Göteborg vandt turneringen ved at slå AGF 4-1 i finalen.

• FCK-AaB 2-0
  • FCK-Atalanta 2-0
  • FCK-Brommapojkarna 1-0
  • FCK-AGF 2-3 (semifinale)
  • FCK-Hammarby 2-1 (bronzekamp)

U14 SLOG LYNGBY
Talentafdelingens yngste årgang vandt i lørdags 2-1 over HB Køge på KB's anlæg, og i næste runde - som først er den 3. september - skal de ud til Brøndby IF.

MÅLLØS 1903-PREMIERE
B1903 indledte Københavnsserien fredag aften med at spille 0-0 ude mod Nørrebro FF i Mimersparken.

KB-PREMIERESEJR
KB lagde ud med en sejr i søndagens Serie 2-kamp, da Sundby BK 3 blev besejret 5-2 på to mål af Jonathan Grumme og Sebastian Kaalund samt et enkelt af Lamin Kamara. Søndag kl. 14 gælder det HIK 3 på udebane.

OLDBOYS-SEJR
KB/FCK's Oldboys indledte efterårssæsonen med en 4-1-sejr over Union på to mål af Nicki Due-Rasmussen samt et af Bajram Fetai og et Jacob Willum Rønbøg, der til daglig er fysisk træner i Talentafdelingen.