Mikkel Køhler og Tamás Szűcs
Mikkel Køhler og Tamás Szűcs

Talentafdelingen henter ungarske Tamás Szűcs

FCK Talent har skrevet kontrakt med den 17-årige ungarer Tamás Szűcs, der kommer til København fra Budapest Honvéd FC på en tre-årig aftale.

Køhler: Et internationalt toptalent
"Vi er stolte af at kunne tilknytte en spiller som Tamás i en naturlig europæisk konkurrence. Han er et internationalt toptalent i sin årgang, som vi har lagt mærke til igennem vores scouting af de europæiske ungdomslandshold. Han har domineret ungarsk ungdomsfodbold, har smagt på seniorfodbold, og er nu klar til det næste skridt sammen med os i København," siger Mikkel Køhler, der er Head of Scouting and Recruitment i Talentafdelingen.

Tamás Szűcs er ungarsk U17-landsholdsspiller men en del U-landskampe og en håndfuld mål på CV'et. Og han har også allerede fået sin seniordebut i den bedste ungarske række.

"Tamás er en offensiv midtbanespiller, der kan lave mål og assists. Samtidig bidrager han med hårdt arbejde og speed. Og han er en teknisk velfunderet spiller med et rigtig godt højreben. Tamás er derudover en ærgerrig og mentalt stærk spiller, der hver dag arbejder på at blive bedre, og som vi ser et udviklingsstrategisk stort potentiale i. Vi ser frem til at se ham i den hvide trøje," siger Mikkel Køhler.

Szűcs: En drøm for mig
"Det er et stort skridt at tage for mig. Jeg er stolt over at komme til så stor en klub som F.C. København, og hele setuppet tiltaler mig meget, både på og udenfor banen. Det er en klub, der har øje for talenterne og ikke er bange for at give dem chancen, så det er det helt rigtige sted for mig. Jeg ved, at der venter masser af hårdt arbejde i det daglige, men det glæder jeg mig utroligt meget til. Det er en drøm for mig at kunne skifte til FCK," siger Tamás Szűcs.

Det er planen at Tamás Szűcs skal starte på U19-holdet efter sommerferien.

Spillerfakta
Navn: Tamás Szűcs
Nationalitet: Ungarn
Født: 16. januar 2005
Position: Midtbane
Tidligere klubber: Budapest Honvéd FC, Hajdúszoboszlói SE, Hajdúböszörményi TE