Udsigt over Parken

Sæt din søndag af - og måske din mandag...

Vi glæder os til på søndag. Det håber vi også, at I gør. Vi behøver næppe fortælle en masse om, hvad der kan ske, men her er et kort rids:

Det vi allerede nu ved er, at vi runder 2021/2022-sæsonen af med et udsolgt brag i Parken kl. 17.00 mod AaB. Vi kan blive danske mestre med en sejr, med uafgjort eller med et nederlag, hvis vi stadig har bedre målscore end FC Midtjylland i tilfælde af, at de slår Randers samtidig. Lige nu er differencen ni mål i vores favør.

Sæt hele søndagen af
Hvis det går, som vi tror og håber, så bliver det en dag og aften, du ikke vil gå glip af. Derfor vil vi opfordre alle F.C. Københavnere til at sætte deres søndag aften af - og måske også deres mandag.

Ender mesterskabet i Hovedstaden, så har vi en flot fejring klar til jer, og det kommer til at foregå i og omkring Parken efter kampen. Programmet vil komme ud, når vi ved, hvad der sker. Men sæt din aften af.

Kom i hvidt - og i god tid
Vi bliver som bekendt rigtigt, rigtigt mange til kampen, så vi anbefaler alle at komme i god tid til Parken, så man ikke går glip af noget. Der er åbent i vores pop up-fanområde allerede fra kl. 14.00, hvor du kan varme op med en masse andre F.C. Københavnere.

>> Læs tilskuerinfo til kampen her