David Khocholava

Khocholava før Randers: Nu skal vi holde fast

Søndag er der Superliga-bold i Parken igen, når Randers kommer på besøg kl. 16.00. Og selvom det spidser til i guldkampen med seks points forspring og seks spillerunder tilbage, har David Khocholava fuld fokus på søndagens opgør.

Alle kampe som en finale
"Vi skal holde vores niveau og den stabilitet, vi har vist. Selvom det lyder som en kliché, så er det eneste, det handler om for os, at fokusere på den næste kamp. Det er det, der har bragt os så langt, og nu skal vi holde fast i de sidste seks spillerunder. Alle kampe er som en finale for os, og det er den mentalitet, vi kommer til kampen med på søndag," slår David Khocholava fast.

Efter Derbysejren 2. påskedag ser den georgiske forsvarsspiller frem til endnu en flot kulisse foran masser af fans i København.

"Jeg glæder mig! Forhåbentlig har vi endnu engang rigtigt mange mennesker til at støtte os på tribunerne i Parken. Det var vildt mod Brøndby sidst, og de gør virkelig en forskel for os. Så jeg kan kun sige, at vi skal betale tilbage med en sejr."

Stærkt sammenhold på og udenfor banen
Sammen med resten af forsvarskollegerne har han hjulpet Kamil Grabara til en clean sheet-rekord i foråret og rent bur i alle Superliga-kampe i 2022 bortset fra opgøret mod Silkeborg skærstorsdag. Men hemmeligheden er ifølge Khocholava langt fra kun taktik og styrke på banen.

"Det er virkelig en holdindsats. Alle hjælper til, og det er lige fra trænerne, staben og spillerne. Selvfølgelig står vi godt på banen og er gode til at forsvare vores mål, men også udenfor banen har vi et stærkt sammenhold. Vi nyder at være sammen allesammen, og den gode energi og det gode humør på Nummer 10 i det daglige betyder utroligt meget. Vi har en rigtig god konkurrencementalitet, men hjælper også hinanden til at yde vores bedste hver dag. Og vi bliver længere på anlægget, vi spiller bordtennis og hygger os, hvilket kun gør os endnu bedre og mere fasttømret som gruppe," forklarer han.

Kampen mod Randers spilles kl. 16.00. Men allerede fra kl. 13.00 er der åbent i pop-up fanområdet bag Sektion 12, hvor alle F.C. Københavnere kan komme til pre-match arrangement. Og der er masser af aktiviteter på Familietribunen også!

>> Læs mere om, hvad der sker på Familietribunen

>> Find din plads i Parken lige her