Kom til slutspilsfest før Topkampen mod FC Midtjylland

Der bliver rig mulighed for at varme op og ned til topkampen mod FC Midtjylland på søndag i Parken og til resten af mesterskabsspillets hjemmekampe.

Vi åbner et pop-up fanområde bag Sektion 12, hvor alle F.C. Københavnere kan komme til pre-match arrangement til kampen fra kl. 15.00

Der er gratis adgang for alle, og området byder på en masse tiltag med et bredt udvalg i mad og drikkevarer med barer, streetfood-område og Carlsberg Fan Van.

Der er også en dedikeret børne- og familiezone for de yngste F.C. Københavnere.

Klar fra tre timer før kick-off
Til kampen mod FC Midtjylland åbner området tre timer før kampstart, og er ligeledes åbent til en time efter slutfløjt.

Mad købt i området kan ikke tages med ind på tribunerne, men de kolde Carlsberg kan du godt tage med ind i dagens anledning (det gælder i første omgang kampene mod FC Midtjylland og Brøndby IF).

Du skal ikke vise kort eller billet for at komme ind til pop-up området, og Sektion 12-tribunerne åbner også tre timer før kick-off, hvis du hellere vil gå direkte ind (se mere her).

>> Køb billet til kampen her

Her kan du se, hvad området byder på:

  • Stort udvalg af streetfood fra Mad & Marked
  • Større udvalg af kolde drikke fra Carlsberg
  • Fanshop pop-up butik
  • Børne- og familiezone med aktiviteter for de mindste
  • Borde- og bænkesæt hvor mad og drikke kan nydes og kampen diskuteres
  • Carlsberg Fan Van

Flere slutspilsfester i sigte
Søndag åbner vi vi pop-up området for første gang, men vi fortsætter i resten til Mesterskabsspillets hjemmekampe, så der er rig mulighed for at komme forbi til pre-match arrangement i den kommende tid.

Mere info følger på fck.dk. 

Arbejdet på det permanente fanområde fortsat i gang
Vi er fortsat i fuld gang med arbejdet på det permanente fanområde - "Fan Village" - der er placeret i samme område som slutspillets pop-up område.

Til trods for ærgerlige forsinkelser undervejs, så ser vi frem til at vise og fortælle meget mere om projektet inden længe. Første gang bliver lige efter påske, hvor direktør Jacob Lauesen fortæller mere i FCK TVs 'Klubhuset' om den igangværende proces. 

 

Pop-up fanområde til slutspillet
Slutspillets pop-up fanområde findes bag Sektion 12 (blå markering)