Fyldte Carlsberg-tribune

Flere end 25.000 klar til topbrag i Parken

Det bliver næsten ikke mere spændende og intenst, end når vi tager mod FC Midtjylland til en sand topkamp i Parken d. 10. april kl. 18.00.

Lauesen: Meget stor interesse for kampen
Over 25.000 har allerede sikret sig plads, og flere afsnit er udsolgte.

”Kampene mod FC Midtjylland er blandt de største i 3F Superliga, og den kommende er bestemt ingen undtagelse," siger direktør Jacob Lauesen.

"Der er meget vigtige point på spil i mesterskabskampen, og rammen om kampen er tilskuermæssigt vokset og vokset de senere år."

”Der er fortsat ni dage til kampen, og allerede nu kan vi konstatere en meget stor interesse for at være en del af oplevelsen. Vi glæder os helt vildt,” siger Jacob Lauesen.

Oversigt over de enkelte tribuner

Heldigvis kan du stadig finde gode pladser, og vi har blandt åbnet for ledige pladser på Sektion 12 øvre. Du kan også stadig komme på C-tribunen, men her bliver der også hurtigt fyldt op.

  • A: Nyt afsnit åbnet på øvre A og nogle af Parkens bedste pladser på øvre afsnit er fortsat i salg.
  • B: Sektion 12 nedre er udsolgt, men der er fortsat ledige pladser på Sektion 12 øvre, som dog forventes udsolgt til kampen, så vent ikke for længe, hvis du vil på Sektion 12.
  • C: Der er under 20 pladser tilbage på Nedre C, og flere afsnit er nu udsolgte på Øvre C, hvor vi nærmer os blot 500 ledige pladser. Vi forventer, at hele tribunen bliver udsolgt, så du skal goså snart sikre dig plads, hvis du vil på C.
  • D: Stadig pladser til familietribunen i D2 og D3.

>> Du kan finde din plads her

Faktaboks

Den seneste kamp mellem FCK og FC Midtjylland i Parken blev den bedst besøgte Superliga-kamp i Parken siden ombygningen i 2009 med hele 34.378 tilskuere.

Udsigt over Parken