Store oplevelser for de yngste under træet!

Fristen for levering inden jul er nu overskredet

Det er stadig muligt, at købe gavekort på et valgfrit beløb, der kan bruges på sæsonkort, abonnementer, billetter og meget mere. Med andre ord, er det muligt at købe store oplevelser som gave til alle aldre og på alle prisniveauer. Du kan finde gavekort på vores billetsite her.

Giv en uforglemmelig julegave til et barn mellem 5 og 14 år

Skal du til jul glæde en ung F.C. Københavner, har vi sammensat en pakke, der gør det muligt at lægge store fodboldoplevelser under træet, og som varer ved og bringer glæde i flere måneder efter jul! Pakken består af seks måneders billet-abonnement for børn, der sikrer adgang til vores kampe i forårssæsonen, og som kan aktiveres, når vinterpausen er ved at være ovre. Derudover indeholder pakken også et FCK-halstørklæde og en fin gaveæske, der gør det muligt at lægge den fysiske gave under juletræet. Prisen for denne pakke er 399,- kroner.

Vi går et forår i møde, hvor vi kæmper om det danske mesterskab, og der venter uden tvivl et spændende slutspil, hvorfor et billet-abonnement til en ung F.C. Københavner med garanti vil indeholde flere store oplevelser i Parken. 

Pakken indeholder: 

  • 6 måneders billet-abonnement for børn (5 til 14 år) til Familietribunen (kan aktiveres på valgfrit tidspunkt)
  • Klub Leo-medlemskab
  • Klassisk FCK-halstørklæde
  • Gaveæske

Forsendelsesomkostninger er også inkluderet i prisen. Vil du læse mere om billet-abonnement på Parkens Familietribune, kan du det lige her.

Klub Leo – klubben for alle vores børne-abonnenter og -kortholdere

Klub Leo er et fællesskab for alle vores børne-abonnenter og kortholdere, der giver adgang til eksklusive arrangementer, adgang til Klub Leo Lounge på Familietribunen i forbindelse med vores hjemmekampe, mulighed for at gå med spillerne på banen (i tider hvor Covid-19-retningslinjer tillader dette) og meget mere.

Gavekort – Store oplevelser for alle aldre

billet.fck.dk er det muligt at købe gavekort på et valgfrit beløb, der kan bruges på sæsonkort, abonnementer, billetter og meget mere. Med andre ord, er det muligt at købe store oplevelser som gave til alle aldre og på alle prisniveauer. Du kan finde gavekort på vores billetsite her.