Truppen tjekker ind i Roskilde Airport

Til lands, til vands og i luften

Onsdag formiddag flyver truppen fra Roskilde Lufthavn med kurs mod den 1.829 meter lange landingsbane på Gibraltar, som ligger et langt udspark fra morgendagens kamparena, Victoria Stadium.

Herefter går turen med bus ad Winston Churchill Avenue - hen over landingsbanen - ned til havnen, hvor truppen indkvarteres på Hotel Sunborn.

Det er faktisk et krydstogtsskib, der er fast fortøjet og omdannet til 5-stjernet hotel, så det bliver vist den første europæiske udekamp, hvor vi overnatter på vandet.

Onsdag kl. 19.30 træner spillerne en time på Victoria Stadium, og inden er der det obligatoriske pressemøde med Thorup og en spiller.

Der er middag på hotelskibet kl. 21.30, inden man går til køjs i kahytterne og krydser fingre for, at der ikke er nogen, der laver bølgen.

Torsdag
På kampdagen er der en let træning kl. 10.30, der blot handler om at røre benene og lege lidt med bolden.

Kl. 11.45 er der frokost, og herefter står den på hvile og måske lidt behandling hos sundhedssektoren indtil kl. 15, hvor kabyssen er dækket op til pre-match meal.

Kl. 17 er der et sidste taktikmøde, før bussen kører den korte afstand til Victoria Stadium, hvor der er kickoff kl. 18.45.

Efter kampen gælder det om at blive hurtigt færdig og nå over til lufthavnen, så flyet kan slippe startbanen inden kl. 22.30. Det er sidste frist, inden der skal være nattefred i luftrummet.

Sponsortur til Malaga
Ud over spillere og stab sender vi også et fly afsted med en række af vores sponsorer og samarbejdspartnere, og de fløj tidligt onsdag morgen til Malaga, hvor de også bliver indkvarteret. Efter kampen flyver de dog også hjem fra Gibraltar.

435 fans
Vi får opbakning til kampen fra 435 medrejsende fans, og de fleste er vist indkvarteret i Malaga eller Fuengirola. Fanklubben har i hvert fald arrangeret bustransport fra både Malaga og Fuengirola til Gibraltar og tilbage igen. Eller rettere til La Linea, som er den spanske grænseby lige ved siden af Gibraltar, og så må man selv lige krydse landingsbanen for at komme over til stadion.

Læs mere om Fanklub-busserne her.