Succesfuld Veterans Match - 70% på vej i job

F.C. København, Københavns Kommune og DIF afholdte Veterans Match søndag den 3. oktober. Arrangement blev for første gang afholdt sidste år, og i år er alle de andre Superliga-klubber også kommet med om bord på projektet.

Det handler om at få ledige krigsveteraner i job, og denne søndag var 30 ledige veteraner forbi for at indgå i dialog med virksomheder. Og lige nu er 21 ud af 30 i god dialog med virksomheder om et fremtidigt job.

Du kan se et indslag HER, som TV2 Lorry har lavet med Maria Andersen, som er tidligere soldat i Afghanistan og som i dag er blevet bevilliget 10 timer i et fleksjob hos F.C. København. 

Trøje-auktion til fordel for veteranerne
Trøjerne som Superligaspillerne havde på til kampen mod Viborg FF er efterfølgende blevet doneret således at man kan købe dem hos Lauritz.com.

Trøjerne sælges af Dansk Idrætsforbund som er en del af tiltaget ”Veteran Match” og hele beløbet fra auktionerne, inkl. køber- og sælgersalær doneret af Lauritz.com, går ubeskåret til DIF Soldaterprojekts arbejde med skadede veteraner.”

BYD PÅ TRØJERNE HER.

 

Hvad er Veterans Match

Veteran Match blev afholdt for første gang i 2020 i København. Formålet med projektet er at hylde de danske soldaterveteraner og skabe gode rammer for at få dem ud på arbejdsmarkedet.

Det sker dels gennem netværksarrangementer, hvor veteranerne i trygge rammer mødes med erhvervslivet, dels gennem en række match day-arrangementer i efteråret med forskellige aktiviteter, som hylder de danske veteraner. Blandt andet ved en hyldest i Parken i kampen F.C. København - Viborg FF.

Bag Veteran Match 2021 står DIF, samtlige hold i Metal Ligaen, en lang række fodboldklubber fra superligaen og 1. division i fodbold samt en række kommuner.

Ambitionen er, at Veteran Match bliver en fast tilbagevendende begivenhed – over hele landet og i flere sportsgrene.