William Bøving

2-0 i Randers - ottende sejr i træk

Efter en god indledning på kampen bragte William Bøving os foran efter 12 minutter, da Jonas Wind lagde bolden godt til rette for ham i Randers-feltet. Han passerede keeper Carlgren med et fladt spark og scorede dermed sit første Superliga-mål.

Vi dominerede solidt indtil midten af halvlegen, hvor hjemmeholdet kom mere og mere med, og i en periode var vi under et længerevarende tryk med mange hjørnespark og indkast.

Det blev dog ikke til de store chancer for hjemmeholdet, og de sidste ti minutter før pausen var vi tilbage i fin kontrol, og Lukas Lerager var ikke langt fra at øge til 2-0 efter en fin tværpasning fra Bøving.

I stedet fik Jens Stage fornøjelsen af at fordoble føringen i det første minut af anden halvleg, da han headede bolden ind, efter at Pep Biel havde været tæt på at lobbe den i nettet.

Pep Biel scorede selv et smukt mål midt i 2. halvleg, som imidlertid blev annulleret for offside på Bøving i opspillet. Kort efter fik Ísak Bergmann Jóhannesson debut, da han afløste Bøving.

Mod slutningen af kampen trykkede Randers mere og mere på for at komme tilbage i kampen, men Kamil Grabara hev et par stærke redninger frem, når afslutningerne sad inden for målrammen.

Dermed vandt vi vores ottende sejr i træk, og den i forvejen kæmpe interesse for næste søndags topbrag mod FC Midtjylland kan umuligt være blevet mindre efter dagens solide udsejr over rækkens nr. 3.