Jonas Wind

Jonas Wind: Lige på og hårdt - men dejligt at være tilbage

I dag var Jonas Wind også tilbage på træningsbanen, da spillerne havde de sidste forberedelser i Parken inden søndagens sæsonpremiere.

"EM var på mange måder en vild oplevelse, hvor man det ene øjeblik var helt oppe og køre, og det andet var men helt nede. Men mest af alt var det en fed oplevelse at være en del af," fortalte Jonas efter lørdagens træning.

"Selvfølgelig var det rent personligt ikke det, jeg havde håbet på, men det var stadig stort at være en del af et hold, der går i semifinalen til EM, så det er jeg stolt af."

"Nu har jeg haft lidt ferie og slappet lidt af, og det har været dejligt rent mentalt at kunne tænke på noget andet end fodbold, efter de oplevelser man har været igennem. 40 dage er lang tid at være væk, for man går meget op og ned af hinanden, så det var dejligt lige at kunne trække stikket lidt."

"Men nu er jeg ready to go og klar til at spille igen, og det er dejligt at være tilbage. Det var jo lige på og hårdt for mit vedkommende efter ferien at gå ud og træne med på lige fod med de andre, men det gik fint, og jeg er bare glad for at jeg for lov at starte med det samme."

"Selv om jeg ikke spillede kampe, har jeg jo trænet i de sidste seks uger og holdt mig skarp, og selv om jeg lige har en uges pause, så mister man jo ikke al sin fodboldkunnen. Så jeg er bare glad for at være tilbage igen og glæder mig til kampen i morgen," slutter Jonas Wind.

Hvis du ikke er i Parken i morgen, kan du se med på Canal 9 og discovery+, der sender optakt fra kl. 15.