Carlos Zeca

Sidste nyt før Randers FC-FCK

Truppen rejste lørdag
Truppen tog allerede søndag eftermiddag til Jylland og blev indkvarteret på hotel for at lade op til sæsonens sidste opgave i Randers kl. 17.00. En del skal herefter på landsholdsopgaver til venskabskampe, U21-EM eller EURO 2020, mens andre går på ferie.

Første træningsdag i den nye sæson er fredag den 18. juni, men EURO 2020-spillerne tiltræder først senere.

Indbyrdes statistik
Vi har spillet 18 gange i Randers og vundet 8, mens 5 er endt uafgjort og 5 med Randers-sejr.

Senest tabte vi 1-2 i marts, men forinden var vi ubesejret i fem kampe i Randers (to uafgjorte i 2016 og siden tre sejre i 2017 og 2019).

Rasmus Falk


Randers-truppen
Marvin Egho og Frederik Lauenborg er tilbage fra karantæne og med i Randers' 19-mands trup, hvor Alhaji Kamara også er ny. Ud glider Kasper Høgh, Mads Enggård, Mikkel Brund og Oliver Bjerrum Jensen.

I eftermiddag bliver Randers' pokalvindere hyldet på Cepheus Park, og Erik Marxen (der p.t. er skadet) går rundt før kampen og viser pokalen frem. Der er også “Pokal Happy Hour”, og Randers Cowboys og ADHD optræder med en ny RFC-slagsang i pausen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

unibet ANNONCE | 18+ | STOPSPILLET.DK | SELVUDLUK VIA ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT

Korte facts

Jonas Wind har scoret 35 mål i 85 kampe for F.C. København, og hvis han scorer i dag kommer han i Top 15 over alle tiders FCK-målscorere.

I vores kampe denne sæson er der scoret flest mål af alle med 3,58 mål pr. kamp. I Randers' kampe er der i snit scoret 2,52 mål pr. kamp, og kun i OB’s kampe er der scoret færre (2,42 mål pr. kamp).

Randers FC er den eneste Superligaklub ud over Lyngby og AC Horsens, som i denne sæson har tabt flere hjemmekampe, end de har vundet (V5, U3, T7).

I efteråret tabte Randers FC 5 ud af 6 kampe fra 3.- 8. runde, hvorefter de vandt 6 kampe i træk, og siden har de kun vundet 2 af 17 kampe.

Randers FC har ført ved pausen i 6 af sæsonens 31 kampe. Vi har ført i 13.

Dommerne
Dommer: Michael Tykgaard
Linjedommere: Heine Sørensen og Ole Kronlykke
Fjerdedommer: Lasse Læbel Graagaard
VAR: Sandi Putros & Kasper Madsen

Tykgaard har dømt 42 FCK-kampe, og den seneste var vores DERBY i Brøndby den 11. april. Det er første gang, han dømmer os mod Randers FC.

Kort, karantæner og skader
Ingen af holdene har karantæner.

Karantænefare:

  • Ved næste advarsel: Stage, Ankersen, Mathias Greve, Simon Piesinger, Mathias Nielsen, Simon Graves, Lasse Berg Johnsen
  • Ved næste advarsel til 4 eller 6 strafpoint: Jonas Wind
  • Ved næste advarsel til 6 strafpoint: Rasmus Falk, Mohamed Daramy, Jesper Lauridsen, Vito Hammershøy-Mistrati

Strafpoint nulstilles efter sæsonen, hvis de ikke når at udløse karantæne, der i givet fald skal afsones i starten af næste sæson.

Jens Stage er skadet, og Andreas Bjelland træner ikke fuldt med.

TV
Alle tre kampe i Mesterskabsspillets sidste runde spilles kl. 17, og du kan se vores kamp på TV3 Sport og Viaplay, der sender optakt fra kl. 16.30.