Daramy, Zeca og Pep Biel

Zeca: Glæder mig til at være med igen

Carlos Zeca har misset vores seneste to hjemmekampe mod FC Nordsjælland på grund af en skade og mod AGF på grund af karantæne:

Hårdt at sidde ude
"Det var især hårdt at sidde ude i mandags, fordi vi endelig havde fansene tilbage på tribunerne. Dem har vi virkelig savnet, så det var en kamp, vi alle havde glædet os til," fortæller Zeca efter søndagens træning på Nummer 10.

"Jeg havde faktisk forberedt at holde min lille tale til fansene på dansk, men jeg nøjedes med at sige "velkommen hjem" og holde resten på engelsk," smiler anføreren.

Sejren det vigtigste
"Det vigtigste var, at vi vandt igen, og jeg er glad for, at jeg kan være med igen i morgen og forhåbentlig hjælpe holdet til endnu en sejr."

"I morgen vil vi selvfølgelig gerne ud og spille alle 90 minutter, ligesom vi gjorde i den første halve time i mandags, så vi ikke giver dem lov til at komme ind og præge kampen på den måde, AGF gjorde i 2. halvleg. Men igen... det vigtigste er altid de tre point, så nu må vi se. Det er det ikke altid, vi kan spille på den måde, vi gerne vil, men hvis bare vi vinder, så lever vi med det," slutter Zeca.

Marios bag kameraet
Marios er en mand med mange talenter, og han "skød" billedet til denne artikel efter dagens træning, da Zeca slængede sig i græsset med Mo og Pep Biel og nød det varme solskin over Frederiksberg.