Jubel efter scoring

2-1 over Randers FC

Gæsterne kom bedst fra start, da Marvin Egho headede et hjørnespark i nettet efter syv minutter, men der gik kun tre minutter før vi svarede igen: Fischer og Wind spillede Wilczek fri i feltet, og han passerede Carlgren med et velplaceret venstrehug.

Kort efter fik Falk også bolden i nettet, da Fischer spillede ham helt fri, men han var desværre offside. De to var også involveret, da vi tog teten efter 18 minutter. Wind spillede Falk fri i feltet, men Carlgren gik ud og tacklede ham, hvorefter Fischer spadserede bolden i det tomme mål.

Vi dominerede mere og mere som halvlegen skred frem og satte mange gode angreb op, som med lidt held og præcision havde givet en større pauseføring end 2-1.

Efter pausen havde vi ikke samme gode greb om spillet, og det blev en mere tæt og chancefattig affære. Indskiftede Daramy fik vores bedste tilbud, mens Randers fik deres bedste tilbud i allersidste sekund, men Grytebust reddede heldigvis bolden og de tre point, så vi indledte Mesterskabsspillet med en kærkommen sejr.