Jonas Wind

Reaktioner fra Wind, Fischer og Zanka

Jonas Wind
"En dejlig sejr, men selvfølgelig skal vi afgøre det noget før på nogle af vores mange chancer, så vi havde lagt kampen i seng noget før, men straffespark tæller også, og det var dejligt at sparke dem ind. Ved 3-1 troede man lige, at det var afgjort, men så får de hurtigt et straffe, men selv om de presser på til sidst, så står vi godt imod  uden at de kommer til så mange chancer."

"Jeg har ikke set det første mål endnu, men vi har arbejdet på, at jeg skal flikke den videre, og det var et godt løb af Viktor, så det var dejligt også at få en assist."

Viktor Fischer
"Vi gør ikke de nemme ting i dag... Vi var for stressede på bolden, også efter vi kom i overtal, men vi havde heldigvis kvalitet nok til at vinde. Straffespark afgør kampe, og så er det dejligt, at vi har en ismand der sparker dem ind!" 

Mathias Zanka
"Jeg synes, vi leverer en lidt sløset indsats, for vi havde jo masser af muligheder for at lukke kampen, og så bliver det alligevel lidt rodet til sidst."

"Om det straffe, jeg selv begik, ja, det er åbenbart hvad der sker, når man rører bolden med hånden i feltet. Jeg tror, at jeg gled, og så havde jeg uforsætligt hands på bolden. Men fint nok, når vi nu vandt alligevel."