Jacob Haahr

Jacob Haahr skifter til Fremad Amager

U19-forsvarsspilleren Jacob Haahr skifter fra talentafdelingen til Fremad Amager i den næstbedste række.

Jacob Haahr, der fylder 19 i marts, blev i 2018 klubbens næstyngste debutant, da han som 16-årig kom på banen i en pokalkamp i Viby. Han har jævnligt deltaget i træninger og træningslejre med førsteholdet, mens han har spillet for U19-holdet.

Sune Smith-Nielsen: Et toptalent
”Jacob er i vores øjne et toptalent, og han har forudsætningerne og potentialet til at nå meget langt med sin fodbold, men det kræver kampe på højt niveau," siger udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen.

"Vi har en ambition om at uddanne fremtidens professionelle fodboldspillere i FCKs talentafdeling, og vi ser det som en anerkendelse, at ambitiøse og gode førstedivisionsklubber som Fremad Amager ser spillere som Jacob som en direkte forstærkning, allerede inden han for alvor har vist sig frem på seniorniveau."

Vi kan hente ham tilbage
"Det er et godt skifte for Jacob, fordi han nu bliver matchet kontinuerligt på højt niveau, og det gør, at han kan fortsætte sin udvikling, som vi vil følge nøje."

"Vi er også glade for, at vi har lavet en aftale, der giver os mulighed for at hente ham tilbage på et senere tidspunkt, hvis det viser sig at være det rigtige for alle parter,” siger Sune Smith-Nielsen.

Jacob Haahr: Jeg skal spille flere seniorkampe
”Jeg har været virkelig glad for at være en del af FCK gennem en del år efterhånden, og jeg har spillet og trænet med dygtige spillere og trænere," siger Jacob Haahr.

"Nu skal jeg i gang med at spille flere seniorkampe, og det er logisk for mig, at jeg finder en klub, hvor jeg får bedre muligheder for det, og der er Fremad Amager en god klub for mig, er jeg sikker på."

"Jeg vil gerne takke alle for en rigtig god tid i FCK,” slutter Jacob Haahr.

Alle i FCK ønsker Jacob alt det bedste i fremtiden og takker for hans indsats for klubben.