Jubel efter scoring

1-1 mod OB

Det første kvarters tid var ganske jævnbyrdigt og begivenhedsløst, men i det 18. minut var Wilczek tæt på at heade os foran, men en lynrefleks af Oliver Christensen forhindrede det.

Siden dominerede vi spillet uden rigtig at komme til mere før lige før den halve time, da Pep Biel fra kanten af feltet skruede bolden ind via underkanten af overliggeren helt ovre i det fjerne målhjørne! Endnu en delikatesse fra den spanierens venstre kattepote!

Siden havde Kaufmann og Ankersen skudforsøg uden at ramme målet, og selv om Sabbi og Jebali flere gange udfordrede nede i den anden ende af banen, førte vi velfortjent ved pausen.

Efter pausen havde vi bolden meget, men uden at kunne skabe chancer, og i stedet udlignede OB's Troels Kløve midt i halvlegen på en lidt tilfældig mulighed, hvor vi ikke fik clearet bolden ordentligt.

Ti minutter før tid reddede Oliver Christensen et godt skud fra indskiftede Viktor Fischer op på overliggeren, og mod slutningen skød Fischer også forbi på en stor chance, der kunne have afgjort kampen til vores fordel.

Vi kæmpede til det sidste - men i dag rakte det ikke til mere end det ene point.