Nicolai Boilesen

Spillerreaktioner: Vi fremstod stærke i dag

Jonas Wind
”Det var en skøn sejr i dag, så jeg er selvfølgelig tilfreds. Vi spillede noget god fodbold i dag, vi var bedre end FC Nordsjælland og vi fortjente de tre point. Ja, forsvaret lukker nogle mål ind - men vi står sammen om det her, og jeg synes holdet viser moral og styrke ved tre gange at komme foran. Om mine to mål kan siges, at ved det første er det godt forarbejde af Mo. Det andet er jo et straffe, deres keeper - som jeg kender fra U21 - prøver nogle mindgames med mig, men jeg sparkede bolden sikkert i kassen, og så kan man jo godt smile til ham bagefter...”

Viktor Fischer
”Vi gjorde det godt som hold i dag, jeg synes alle præsterede, vi gjorde hinanden stærkere og spillede hinanden gode. Det var sjovt i dag, og det er jo den følelse, vi skal have her i Parken. Om situationen hvor der dømmes straffe kan jeg sige, at jeg følte det var et klokkeklart straffe - så lige her fungerede systemet jo som det skulle. Overall er jeg tilfreds med præstationen, den sikrede os jo også sejren og det føles godt. ”

Peter Ankersen
”Jeg synes vi fremstod stærke i dag, og vi dominerede FC Nordsjælland. Efter de sidste par kampe, så var tre point det eneste der kunne hjælpe os, vi har talt om hvad der skulle gøres – og i dag sætter vi så handling bag ord. Det er positivt at være kommet tilbage til FCK, selvom der stadig kan arbejdes på nogle af relationerne. Men i dag var der fremgang i vores spil, vi var i godt humør og vi nød det virkelig derude – og jeg ærgres næsten over, at vi nu skal skilles. Men vi må bare fortsætte hvor vi slap, når folk er tilbage fra landsholdspausen. Vi får nogle lidt for nemme mål imod os, det ligner ikke os, og det er noget vi skal have rettet – og så skal vi også tilbage på det spor der hedder, at når FCK vinder, så vinder vi med to-tre mål. Men vi er på rette vej!”

Nicolai Boilesen
”Vi var klart det bedste hold i dag, så jeg er glad for sejren, men det blev lidt for spændende til sidst i forhold til hvor mange chancer vi havde haft. Men jeg er stolt af holdet, stolt af at vi rejser os efter at have fået to spande koldt vand i hovedet, og sejren i dag er helt klart fortjent. Vi fik en god start, vi spillede godt og kom foran – og så fik de udlignet på deres første chance. Her kunne man frygte, at vi var knækket, men det skete ikke, vi stod sammen som hold – og for holdet var det vigtigt med en sejr i dag.!