Spillerne går på banen

DERBY: Billetgruppe 1 er netop kontaktet

Vi er i gang med at fordele den begrænsede stadionkapacitet til DERBY på søndag blandt de mange sæsonkortholdere og abonnenter, der inden fristen tidligere i dag kl. 10:00 afgav ønske om at deltage.

Gruppe 1 og alle der foreløbigt er standby til plads er nu kontaktet
Som tidligere oplyst her bliver billetter til DERBY udbudt i to forskudte "afhentningsgrupper", for at tilgodese de kortholdere og abonnenter, der har købt i den dyreste priskategori. Vi har netop kontaktet Gruppe 1 med tilbud om billet via e-mail, som dermed får et lille forspring for afhentning ift. Gruppe 2, som vi kontakter senere i dag. Derudover har vi også kontaktet de sæsonkortholdere og abonnenter, der ikke i første omgang har loyalitetspoint nok til at blive tilbudt billet.

Gruppe 1 består af sæsonkortholdere og abonnenter med plads i: C6, C7, C9 & C10 (priskategori 1 på C-tribunen) samt A-tribunen.

Da fan-kapaciteten til DERBY er lavere, end antallet af sæsonkortholdere/abonnenter der ønsker adgang, er der også en gruppe af fans, der er blevet kontaktet ang. standbyplads, og som igen vil blive kontaktet i løbet af ugen.   

Gruppe 2 bliver kontaktet senere i dag
Hvis du endnu ikke har hørt fra os, opfordrer vi til tålmodighed, da alle, der har afgivet ønsker om deltagelse, vil blive kontaktet i dag. Gruppe 2 består af sæsonkortholdere og abonnenter med plads på alle andre afsnit i Parken. 

>>> Læs mere om billetproceduren for DERBY her